Meguiar's Hybrid Ceramic Bilpleje

Ventetiden er ovre! Aldrig har det været nemmere og vandet perler af som en vanvittig!
Vi har ventet i LANG tid på dette produkt, og det har du også...når du læser og ser nærmere på hvad det kan.

Vi drømmer alle om en ren bil, men endnu mere om en GLAT bil, og gerne så glat så vandet perler af, og til det har Megiuar's nu udviklet det perfekt "alt-i-ét"-produkt: Meguiar's Hybrid Ceramic Wash & Wax.

En shampoo med indbygget/tilhørende SiO2 Hybrid Ceramic beskyttelse.

Med Meguiar's Hybrid Ceramic Wash & Wax får du:
  • Wash & Wax: Begge dele i ét og samme produkt. Du får én af markedets bedst sæber, og den helt nyudviklede SiO2-beskyttelse, som er kendt fra Meguiar's anmelderoste Hybrid Ceramic-produkter.
  • Masser af vandperler: Med SiO2-beskyttelsen får du masser af vandperler, uden at fjerne evt. eksisterende voks eller beskyttelse.
  • Lakbeskyttelse: Den perfekte sæbe til at fjerne skidt og snavs, og samtidig beskytte lakken mellem regelmæssige voksbehandlinger.
  • Kombatibilitet: Denne Meguiar's Hybrid Ceramic Wash & Wax er ideel til brug sammen med Meguiars andre Hybrid Ceramic-produkter, såsom Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax og Meguiars Ceramic Liquid Wax, men kan også bruges med alle andre Meguiars shampooer og vokse.

Resultatet bliver en bil som er glat og ren og hvor vandet perler af som en vanvittigt! 

Skal det være helt perfekt?

Skal det være helt perfekt, så skal du naturligvis bruge Meguiar's Wash Mitt (mikrofiber vaskehandske), som gør vasken og påførelsen til en leg, samt en god stor spand og Grit Guard.

Se vejledningen under videoen.


Vejledning:
1. Start med at tilføje 90 ml Hybrid Ceramic Wash til en spand (målebæger medfølger) og fyld
med ca. 10-12 liter vand. Start ALDRIG med SiO2 Boost!
2. Herefter tilføjes c15 ml Hybrid Ceramic SiO2 Boost (målebæger medfølger).
3. Brug herefter en Meguiar’s® Hybrid Wash Mitt vaskehandske eller anden kvalitets mikrofiber vaskehandske, til at blande SiO2 Boosten ind i vandet og i handsken.
4. Vask herefter bilen med handsken en sektion ad gangen og skyl køretøjet en sektion ad gangen, startende fra toppen og nedad.
5. Tør køretøjet med Meguiar’s® Supreme Shine™ håndklæde eller et andet kvalitetshåndklæde af
mikrofiber.
6. NYD det færdige resultat;)

Meguiar's - Verdens bedste bilpleje til private og profesionelle?
Hvad der startede som Meguiar's Inc. i en garage for over 100 år siden, er i dag et verdensomspændende firma og en global leder indenfor bilpleje.
Fra første gang man bruger ét af Meguiar's produkter, så er man ikke i tvivl om at der er tale bilplejeprodukter af allerhøjeste kvalitet, og ikke blot en stadardvare med et smart klistermærke på. Faktum er da også, at hvis du besøger et professionelt bilplejecenter, så er det med stor sandsynlighed også Meguiar's produkter de benytter.
Programmet fra Meguiar's er stort og bredt, og du har dermed rig mulighed for at sammensætte de helt rigtige produkter, til netop dit behov og din bil.
Leder du efter Meguiar's på Fyn?
Dette Meguiar's produkt er typisk lagervare i vores butik i Odense (CARSound, Middelfartvej 3, 5000 Odense C, Danmark)