• Søg
 • topbnnr_mic_fremtidenscarsound.png

  En fremtid uden fysiske butikker


  Du har måske lagt mærke til, at der ikke længere findes CARSound-butikker i flere danske byer, som der har gjort de sidste mere end 20 år. 

  Vi har nemlig valgt ikke længere at have fysiske butikker.

  I 2020 lancerede vi den nyeste version af carsound.dk, og samtidig åbnede vi et helt nyt og moderne værksted på hjørnet af Middelfartvej og Grønløkkevej i Odense. Du følger måske allerede vores værksted på Instagram, og siden lanceringen og åbningen, der er vi blevet lagt ned af henvendelser og bookninger fra hele landet.

  Det betød ekstra stor travlhed på Kundeservice, og at vi i lange tider har kører med over 8 ugers ventetid på værkstedet.


  Selvom vi har haft butikker i rigtig mange år, så kommer vi ikke udenom at fremtiden er online.
  Det har væksten på carsound.dk tydeligt vist, og derfor har vi også besluttet ikke længere at have fysiske butikker, og i stedet flytter vi folkene fra butikken ud på vores værksted og på Kundeservice, og udvider vores eksterne montørnetværk (se nederst på siden).


  I fremtiden kommer vi hos CARSound til at fokusere på at lave bilspecifikke og personlige løsninger, udføre professionelle monteringer, give 5-stjernet online kundeservice, og selvfølgelig fortsat have Danmarks største udvalg i bilstereo til de bedste priser på carsound.dk  Vi glæder os til at hjælpe dig!

  ...og vi mener det!
  (Brug linket herunder hvis du vil afprøve vores Kundeservice)  Michael S. Thrane,
  Ejer og stifter af CARSound

  Artikel billede

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  Man skifter ikke længere "bare lige" den originale radio eller opgraderer det originale lydsystem selv, uden at have indgående kendskab til elektronikken i bilen.

  Selv mindre lydopgraderinger kræver i dag et stort kendskab til bilens opbygning og originaludstyr, for ikke at ødelægge eller ændre noget i bilens fabriksindstillinger og computer. 


  Men selvom bilerne bliver mere og mere avancerede, så er det ofte muligt for os at lave lydopgraderinger eller dæmpninger af kørestøj, selvom du måske allerede har fået et nej fra dit værksted eller forhandler.


  Disse opgaver er vores montører specialiserede i, og hvis du har overvejet at få bedre lyd i bilen eller måske at få den støjdæmpet, så er der en rigtig god chance for at vi kan hjælpe dig.

  Artikel billede

  Udvidelse af montørnetværk

  På grund af den store efterspørgsel på monteringer og støjdæmpning af biler, så arbejder vi nu også på at få udbygget vores eksterne montørnetværk, så vi kan tilbyde dig montering andre steder end i Odense.

  Hvis du kunne være interesseret i at blive partner på montering eller støjdæmpning, eller kender nogle, så hører vi gerne fra dig.


  Kontakt os

  Artikel billede

  Danmarks største udvalg af bilstereo

  Professionelt værksted og montører


  30 dages fuld returret og 2 års garanti

  Fragtfri levering over 899,-


  Trustpilot: 4.8 Fremragende


  Prismatch på alle mærker


  Dag-til-dag-levering