Fragtfri over 899,-
topbnnr_personale_corona_staysafe.png

Vores personale

michael_circle_400x400.png

Michael S. Thrane

Michael er vores stifter og grundlægger og har haft hovedansvaret for CARSound, siden han åbnede den første butik og webshop i 1999. Du finder typisk Michael på kontoret bag computeren, eller arbejdende på et nyt produkt eller kommende koncept på carsound.dk.


Ansvarsområder:

Strategi, Indkøb, Markedsføring, Social Media, Webshop, Kundeservice, Støjdæmpning

 

lasse_circle_400x400.png

Lasse Rasmussen

Med en baggrund som Mercedes-mekaniker, så er Lasse vores tekniske guru og har været i CARSound i over 15 år. Du finder typisk Lasse i højt humør på Kundeservice med en kunde i røret, eller på værkstedet hvor han tryller det bedste frem i en bil med sin mangeårige viden. Men hvis du er heldig, så kan du også få fornøjelsen af at møde ham i butikken.

Ansvarsområder:
Kundeservice, Montering, Butik, Bilstereo, Støjdæmpning

 

alex_circle_400x400.png

Alexander Nørgaard

Alexander har været i CARSound i over 10 år og styrer vores værksted med hård hånd, og kan skille en bil ad, hurtigere end nogen anden. Du finder typisk Alexander på værkstedet eller i butikken, eller i gang med at hjælpe en kunde på Kundeservice...og ofte alle tre ting på samme tid.

Ansvarsområder:
Montering, Butik, Kundeservice, Bilstereo, Støjdæmpning

 

aslak_circle_400x400.png

Aslak Bendik Byvard

Aslak er vores dygtige montør, som også er udlært hos CARSound. Du finder typisk Aslak i fuld gang med en montering eller justering af en bil på vores værksted. Han elsker de tekniske opgaver og i særdeleshed arbejdet med justering af biler, hvor han kan fordybe sig i lyden ned i mindste detalje. Aslak er typisk også manden du skal tale med når der skal laves en custom opbygning. Når projektet er færdigt, så er det også Aslak som sørger for at de rigtige opslag kommer på Instagram og Facebook.

Ansvarsområder:
Montering, Butik, Kundeservice, Social Media, Bilstereo, Støjdæmpning

 

morten_circle_400x400.png

Morten Nielsen

Morten er vores lydspecialist med mange års erfaring fra hifi-branchen i bagagen. Som alle os andre, så elsker han dog at udfordringerne med at få bedre lyd i bilen er både større og sjovere. Morten er også vores tekniske guru på computerfronten, så hvis der er udfordringer med WiFi, router eller printer, så har han ofte løst det inden vi når at opdage det.


Ansvarsområder:
Butik & Kundeservice

benjamin_circle_400x400.png

Benjamin Saabye

Siden Benjamin startede i CARSound for knap 10 år siden, har både vi og et utal af kunder, haft fornøjelsen af hans venlige og rolige gemyt. Du finder Benjamin i butikken eller på Kundeservice, eller i gang med at undersøge den nyeste trend indenfor bilpleje.

Ansvarsområder:
Butik, Kundeservice, Bilpleje

 

damhoj4_circle_400x400.png

Michael Bach Damhøj

Michael er CARSound's første ansatte og 'Still Going Strong' og fejrer sit 20 års jubilæum i 2021. Michael hjælper bla. til med pakning af tilbehør til vores bilspecifikke løsninger. Du finder typisk Michael dybt fokuseret på en opgave, eller i fuld fart på sin Mini Crosser;)


Ansvarsområder:
Pakning, Specialopgaver