• Søg
 • topbnnr_radio_install.png

  Vil du selv montere radioen eller skal vi gøre det for dig?

  Når du har besluttet dig for at udskifte radioen i din bil, så er det næste spørgsmål typisk: "Er det nemt at montere radioen og kan jeg selv gøre det?".


  Svaret afhænger af hvilken radio du vælger, hvilken bil du kører i og om du har alt det korrekte bilspecifikke monteringstilbehør, som skal bruges til netop din bilmodel og årgang.

  Derudover afhænger det i høj grad af, hvor stor din erfaring er med at adskille og samle din bil, samt dit kendskab til og dine færdigheder i bilens datasystem, samt CAN- og MOST.   

  Artikel billede

  Hvis du selv monterer...

  Hvis du påtænker selv at stå for monteringen, men stadig er i tvivl om om du kan gennemføre projektet, så er der to i hvert fald to ting, du skal sørge for at have 100% styr på:


  1. Samling- og adskillelse af bilen

  Du skal naturligvis vide præcis hvordan din bil adskilles og samles igen, uden at beskadige paneler og interiør, samt med hvilket specialværktøj, da det ellers kan være en bekostelig affære.


  2. OBD/CAN-Bus og det rigtige værktøj

  Hvis din bil er fra efter 2000/2001 og er med CAN Bus-system og OBD/OBDII, så anbefaler vi typisk ikke, at det er noget man selv går i gang med, medmindre man har prøvet det før og har helt styr på disse systemer.
  Sørg naturligvis for som minimum at have en OBD-scanner og helst et diagnoseværktøj/tester, så du kan rette evt. fejl i bilens computer, såfremt uheldet skulle være ude (eks. fejl på airbag, instrumentering og lignende).

  Artikel billede

  Hvis vi monterer...

  Hvis det med selv at montere, ikke lige er noget for dig, så kan vi naturligvis gøre det for dig. 


  Aflever - Vent - Hent

  Monteringen foregår i vores afdeling i Odense, og det eneste du skal gøre er, at aflevere bilen, vente på at vi udfører opgaven og derefter hente bilen igen, når det hele er færdigmonteret.


  Inkl. personlig justering og 3 års garanti

  Vi sørger for at alt er monteret professionelt og at alt er færdigjusteret (evt. sammen med dig) når du henter bilen igen. Samtidig forlænger vi din normale garanti på de købte og monterede produkter til 3 års fuld garanti, da vi ved at alt nu er monteret korrekt.


  Kontakt os herunder for et uforpligtende tilbud på montering i netop din bil.

  Artikel billede

  Få et uforpligtende tilbud på montering

  Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på montering i netop din bil eller har spørgsmål vedr. din bil, så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig.


  Klik blot på linket herunder og udfyld formularen og så hører du fra os.