• Søg
 • montering_premiumlydpakke_topbnnr.png

  Vil du selv montere lydpakken eller skal vi gøre det for dig?

  Når du har besluttet dig for at opgradere hele lyden i din bil med en af vores Premium Lydpakker, så er det næste spørgsmål typisk: "Er det nemt at montere lydpakken og kan jeg selv gøre det?".


  Svaret afhænger af hvilken bil du kører i og hvilken autoradio og originalt lydsystem bilen er født med.

  Derudover afhænger det i høj grad af, hvor stor din erfaring er med at adskille og samle din bil, samt dine færdigheder med at indstille DSP og tidskompensering.   

  Artikel billede

  Hvis du selv monterer...

  Hvis du påtænker selv at stå for monteringen, men stadig er i tvivl om om du kan gennemføre projektet, så er der to i hvert fald to ting, du skal sørge for at have 100% styr på:


  1. Samling- og adskillelse af bilen

  Du skal naturligvis vide præcis hvordan din bil adskilles og samles igen, uden at beskadige paneler og interiør, samt med hvilket specialværktøj, da det ellers kan være en bekostelig affære.


  2. Adskillelse af radio, trækning af kabler og justering

  Vores Premium Lydpakker er bygget op omkring en subwoofer og en digital forstærker med DSP, som tager signalet fra den originale radio. Derfor er det vigtigt at du ved hvordan radioen og radioens kabler skal adskilles og samles igen. Derudover skal der trækkes kabler fra radioen til forstærkeren, som typisk gemmes bag handskerummet eller under et af forsæderne, samt til kabler fra forstærkeren og til subwooferen. Til sidst skal forstærkeren tilsluttes en PC, så den indbyggede 56-bit DSP og tidskompensering kan justeres.

  Artikel billede

  Hvis vi monterer...

  Hvis det med selv at montere, ikke lige er noget for dig, så kan vi naturligvis gøre det for dig. 


  Aflever - Vent - Hent

  Monteringen foregår i vores afdeling i Odense, og det eneste du skal gøre er, at aflevere bilen, vente på at vi udfører opgaven og derefter hente bilen igen, når det hele er færdigmonteret.


  Inkl. personlig justering og 3 års garanti

  Vi sørger for at alt er monteret professionelt og at alt er færdigjusteret (evt. sammen med dig) når du henter bilen igen. Samtidig forlænger vi din normale garanti på de købte og monterede produkter til 3 års fuld garanti, da vi ved at alt nu er monteret korrekt.


  Kontakt os herunder for et uforpligtende tilbud på montering i netop din bil.

  Artikel billede

  Få et uforpligtende tilbud på montering

  Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på montering i netop din bil eller har spørgsmål vedr. din bil, så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig.


  Klik blot på linket herunder og udfyld formularen og så hører du fra os.