• Søg
 • montering_stoj_topbnnr.png

  Vil du selv støjdæmpe din bil eller skal vi gøre det for dig?

  Når du har besluttet dig for at sænke bilens støjniveauet, så er det næste spørgsmål typisk: "Er det nemt at montere og kan jeg selv montere det?".

  Svaret afhænger af hvilke produkter der skal monteres, samt i høj grad af din egen erfaring med at adskille og samle din bil, når monteringen er overstået.   

  Artikel billede

  Hvis du selv gør det

  Hvis du påtænker selv at stå for monteringen, men stadig er i tvivl om om du kan gennemføre projektet, så er der to i hvert fald to ting, du skal sørge for at have 100% styr på:


  1. Samling- og adskillelse af bilen

  Du skal naturligvis vide præcis hvordan din bil adskilles og samles igen, uden at beskadige paneler og interiør, som desværre kan være en bekostelig affære. 


  2. Det tager tid at montere

  Derudover skal du være opmærksom på, at du har den fornødne tid, da det desværre er et større arbejde at adskille bilen, rengøre karosseriet, montere produkterne og til sidst samle bilen.

  Artikel billede

  Hvis vi gør det for dig

  Hvis det med selv at montere, ikke lige er noget for dig, så kan vi naturligvis gøre det for dig. 


  Aflever - Vent - Hent

  Monteringen foregår i vores afdeling i Odense, og det eneste du skal gøre er, at aflevere bilen, vente på at vi udfører opgaven og derefter hente bilen igen, når det hele er færdigmonteret. Vær dog opmærksom på at montering af støjdæmpning kan tage mellem 1 og 4 dage, afhængig af opgavens størrelse.


  Kontakt os her for et tilbud på montering i netop din bil.

  Artikel billede

  Få et uforpligtende tilbud på montering

  Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på montering i netop din bil eller har spørgsmål vedr. din bil, så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

  Klik blot på linket herunder og udfyld formularen og så hører du fra os.