• Søg
 • topbnnr_bilstereo.png

  Sådan får du bedre lyd i bilen

  Hvis du bruger lang tid i bilen hver dag, eller blot nyder en god køretur, så ved du både hvor uudholdelig tiden i bilen kan være og hvor fantastisk den kan være.


  Det handler om køreglæde og om at lytte
  Hvad enten køreturen er alene eller med konen, kæresten eller hele familien, så er forskellen på en dårlig eller ok køretur, og så en fantastisk køretur, ofte forbundet med at lytte: Lytte til hinanden, lytte til ens favoritmusik, radiostation, lydbog eller podcast eller at børnene på bagsædet lytter og synger med på deres børnesange....altsammen ting som gør os i bedre humør.


  Det handler om køreglæde, og det kræver typisk lidt bedre lyd i bilen...men ofte skal der mindre til end du regner med.


  Der findes masser af muligheder, så du kan få køreglæden tilbage!


  Artikel billede

  Få tilsluttet telefonen til bilradioen

  I dag har de fleste af os al vores musik på telefonen, enten via streaming-services som Spotify eller Tidal, eller liggende på telefonens hukommelse. Derfor er forbindelsen og tilslutningen mellem telefonen og bilradioen super vigtig.


  Trådløs tilslutning eller med kabel?

  Overførelsen af musikken sker enten via kabel eller trådløst via Bluetooth eller Apple Carplay / Android Auto. Med Apple Carplay og Android Auto er det ikke kun musik, men hele telefonen, navigation og mange Apps, som kan betjenes via bilradioen.


   

  Artikel billede

  Måske behøver du ikke at skifte højttalerne

  Når snakken falder på bedre lyd i bilen, så tænker de fleste på nye og bedre højttalere. Og selvom de originale højttalere i bilen ofte er spinkle modeller i plastic-chassis, så anbefaler vi ofte IKKE at du skifter højttalerne ud som det første.


  Sagen er nemlig den, at hvis højttalerne ikke har de rigtige arbejdsbetingelser og en ordentlig radio eller forstærker til at spille dem op, så vil nye og bedre højttalere sjældent lyde markant bedre. I stedet anbefaler vi at du kigger nærmere på radioen eller radioens forstærker og sørger for at effekten til højttalerne er 100% i orden, INDEN du begynder at skifte højttalerne.

   

   

  Artikel billede

  Vores Premium Lydpakker

  Vores mest populære og skjulte løsning, som kan monteres i de fleste bilmodeller og løfte lyden til helt nye højder, er vores geniale bilspecifikke Premium Lydpakker med valgfri subwoofer. Den digitale 6-kanals forstærker med indbygget DSP tilsluttes mellem den originale radio og de originale højttalere, og skjules efterfølgende under sæderne eller bag instrumentbordet. DSP-processoren giver os fuld kontrol, så vi kan justere lydbilledet nøjagtig efter dine ønsker.

  Lydpakkerne kan senere nemt flyttes til en evt. ny bil og er derfor også geniale til leasingbiler 


   

  Artikel billede

  Mere dybde og bas i bilen

  Mange vælger i stedet at tilføje det som mange mangler i bilen. Nemlig mere dybde og bas i lyden. En rigtig populær og ofte den nemmeste løsning til dette, er at montere en lille subwoofer under et af sæderne i bilen eller i bilens reservehjulsbrønd. 


  Disse subwoofere har ofte en forstærker indbygget og vi kan som regel hjælpe med at få den tilsluttet direkte til den originale autoradio. Der er efterfølgende mere bund og fylde i lyden og de eksisterende højttalere lyder mindre presset, da de nu ikke længere står for at gengive al lyden. Win-Win.


   

  Artikel billede

  Det komplette nye system

  Hvis du VIRKELIG elsker musik i bilen, så er forslagene herover med stor sandsynlighed ikke nok, til at tilfredstille ønsket om masser af lyd og masser af bas i bilen. Så skal der naturligvis mere til.


  Løsningen for dig vil være et af vores store komplette systemer, som fås fra 3.500,- og opefter.


  I et komplet system indgår der typisk én eller flere forstærkere, nye højttalere til både front og bag og naturligvis én eller flere subwoofere og alle kabler.

  Så er der fest...og det bli'r vildt!