CARSound Bilstereo
Søg Odense Holbæk Hillerød Kundeservice Info Søg
Eks.: Suzuki Swift eller Swift
 
Få alle fordelene
- få tilbudene før alle andre!
 
 
KÆMPE LAGERSALG!
Autoradio / Navigation
Autoradiotilbehør
Højttalere
Højttalertilbehør
Forstærkere
Subwoofer / Bas
Tilbehør & kabler
Støjdæmpning
Bilalarm / Tracking
Telefontilbehør
Montering
PAKKETILBUD
VORES MÆRKER
SØG PÅ DIN BIL
 
Monteringsbilleder
Sådan monteres...
Spørgsmål & Svar
Artikler
 
Om CARSound
Job hos CARSound
Vores mærker
Kontakt os
Tilmeld Nyhedsbrev
Handelsbetingelser
Finansiering
Fragt & Levering
Returnering
LOGIN
FORSIDE »

Rainbow IL-W6F - SlimFit Bas/Mellemtoner

6.5" Bas-/Mellemtoner m. lav monteringsdybde

 
PR SÆT   1.499,-

Dette er et udgået produkt!
Du finder vores aktuelle
sortiment ved at klikke her
SPØRG OS: Passer den i min bil?  Hvad koster monteringen?

    LEVERINGSTID:    Udsolgt > Butik
 
Løse mellemtoner fra Rainbows IL-C-serie (IL-C6.2F)

Tyske Rainbow har en mangeårig tradition for at lave højttalere til specifikke bilmodeller og mærker, og i år er ingen undtagelse.
Deres helt nye Intelligence Serie er en serie af SlimFit-højttalere som er lavet med to formål for øje: De skal lyde godt og så skal de passe i så mange biler som overhovedet muligt.

For at få en højttaler til at lyde godt OG passe i så mange biler som muligt, er du selvfølgelig nødt til at bruge materialer af høj kvalitet, men du er også nødt til at vælge nogle lidt utraditionelle løsninger kombineret med standardstørrelser.

Rainbow IL-C6.2F - Bas-/Mellemtone er udviklet til at passe i stort set alle biler med udskæring/plads til 6.5 (16.5cm), som er den mest benyttede i biler i dag.

Neodyniummagneter der er 8-10 gange stærkere
I stedet for konventionelle ferrit-magneter så har Rainbow valgt at bruge de meget dyrere neodynium-magneter som er 8-10 gange stærkere og derfor også kan være 8-10 gange mindre for at have den samme styrke.
Derfor fylder disse højttalere langt mindre og du kan på den måde få højttalersættet til at passe i næsten alle biler.

Chassis’erne er naturligvis i EU-standard og med monteringshuller, som passer i hovedparten af den danske bilpark, så du slipper for at skulle skære i bilens originale beklædning.
På typisk Rainbow-manér, så får du som altid også en højttaler som ikke ser ud af meget: ingen chrome, ingen specielle farver eller gimmicks, blot Rainbow-lyd...og masser af den.
Som Rainbow siger: Højttalerne skal spille musik og ikke vises frem.

Kantophæng i butyl-gummi, 25mm svingspole og membranen og centerdome i naturfiber sørger for tør og hurtig bas.


Hvis du vil have opgraderet lyden i din bil på den nemmest mulige vis, så gør du det SlimFit-højttalere med Rainbows Intelligence Serie!

BEMÆRK at da dette kun er en bas-/mellemtone-enhed, så skal den kobles sammen med en separat diskant (+ delefilter) for at spille optimalt. Kan evt. også bruges til opgradering af andre/eksisterende bas-/mellemtoneenheder i bilen.


SPECIFIKATIONER:
Type: 6.5 (16.5 cm) Bas-/Mellemtoner
Effekt: 120 Watt Max / 80 Watt RMS
Frekvensområde: - Hz
Impedans: 4 ohm
Udskæringsdiameter: - mm
Monteringsdybde: - mm


Rainbow-højttalere = Lyd, lyd og atter lyd
Når ingeniørerne hos Rainbow går i gang med at designe en serie højttalere, så bliver der ikke ladt noget til overs til tilfældigheder. Alting foregår i et miljø af højteknologisk know-how og en lidenskab for de musikalske kvaliteter som skinner meget tydeligt igennem når musikken spiller på et sæt færdige Rainbow højttalere.
Rainbow går OVERHOVEDET ikke op i hvordan højttaleren ser ud, om den er gul eller blå eller chrome, den SKAL bare lyde BEDST MULIGT til den give pris. Basta!

Modellerne på disse sider hører til de billigste af Rainbows komponentserier, men lad dig ikke narre. Fordelen ved at have så meget udviklingsarbejde på Top-of-the-line high-end produkter som Rainbow har, ja det er at det siver ned til de mindre serier.
Udsøgt komponentkvalitet og et layout som er direkte inspireret af de større (og laaangt dyrere) serier er resultatet. Resultater som du kan nyde når du får monteret højttalerne i bilen. Og resultater som afspejler sig i testresultater. Preistipp og Testsieger er mærkater som bilstereobladene gladeligt hæfter på Rainbows højttalerserie.


HØJTTALERRAMMER:
Når disse bilhøjttalere skal monteres i din bil, så kan det være at du skal bruge et ekstra sæt højttalerrammer for at højttalerne kan erstatte de originale højttalere.
Du finder højttalerrammerne i BILSTEREOGUIDEN (øverst i produktmenuen til venstre) eller under PRODUKTER: Højttalertilbehør > Højttalerrammer. 
Hvis du ikke kan finde en højttalerramme til DIN bil er du altid velkommen til at kontakte os.


HØJTTALERSTIK:
Hvis du vil montere dine nye højttalere direkte på de originale ledninger, så husk at købe vores "Højttalerstik" som tilsluttes direkte på bilens originale ledningsnet. Du finder højttalerstikkene i BILSTEREOGUIDEN (øverst i produktmenuen til venstre) eller under PRODUKTER: Højttalertilbehør > Højttalerstik. 


HØJTTALERKABEL:
Hvis du vil trække helt nye højttalerkabler til dine nye højttalere (anbefales), så benyt dig af specialprisen på vores 10 mtr rulle i menuen til højre under "Tilbehør du kan få brug for" eller find det kabel som passer dig bedst under PRODUKTER: Kabler > Højttalerkabel. 


HJÆLP TIL MONTERING? 
Montering af Rainbow IL-W6F - SlimFit Bas/Mellemtoner er forholdsvis nem at gå til for de fleste og i menuen til venstre under DOWNLOADS > Sådan monteres... finder du en udførlig guide til hvordan højttalerne monteres.

Vi kan naturligvis også klare monteringen for dig! Kontakt din nærmeste butik, så står vi klar til at hjælpe dig.
 
 
VAREBESKRIVELSE:
Rainbow IL-W6F - SlimFit Bas/Mellemtoner
Bilhøjttaler fra Rainbow til montering i følgende biler:
Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Austin, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Corvette, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, MAN, Maserati, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Morris, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Triumph, TVR, Volvo, Volkswagen / VW


  © 1999 CARSound Bilstereo - Middelfartvej 3 - 5000 Odense C - 70 70 70 47 Copyright

 
Din indkøbskurv er tom!

FIND TILBEHØRET TIL DIN BIL
Søg På Din Bil

Det siger vores kunder
Jeg bestilte et par wofere om mandagen... tirsdag ringede en mand fra carsound og undskyldte at den udgave desvære var udsoldt men jeg kunne få nogle næsten magen til. til samme pris. det var helt fint ... fik også lige et par gode tips til hvordan man fik det rigtig sat sammen ;) .. så bliv det onsdag og der kom min pakke med posten :) altså .. gode priser .. rigtig god service og hurtig levering :)

cyruz@jubiipost.dk

RELATEREDE PRODUKTER
Rainbow IL-C6.2F - SlimFit Højttalere
2.099,-


Ring til os